Behandelingen

U wilt uw lach weer volop laten zien? Dan maakt tandprothetische praktijk Lamp daar met alle plezier werk van. Of het nu gaat om een volledig kunstgebit, partiële prothese of reparatie: in onze praktijk in Oisterwijk kunt u voor elke behandeling terecht.

Volledige prothese

Uw natuurlijke gebit wordt na verloop van tijd minder sterk. Misschien komt dan ook het moment dat een volledige gebitsprothese een goede optie is. Heeft u al een gebitsprothese, maar ervaart u problemen bij het kauwen en spreken? Dan komt dat vaak doordat uw gebitsprothese door het slinken van de kaak wat losser komt te zitten. Een nieuwe prothese biedt dan al snel uitkomst. Wellicht moet de prothese opnieuw worden opgevuld (het zogenaamde ‘rebasen’) en hoeft de prothese niet meteen te worden vernieuwd. U kunt voor uw gebitsprothese in elk geval uitgaan van een levensduur die varieert van 5 tot 10 jaar.

Prothese op implantaten

Bezorgt uw gebitsprothese u pijn? Of zit uw prothese op de onderkaak wel erg los? Dan kan het zo zijn dat u in aanmerking komt voor implantaten in uw onderkaak. Uw prothese steunt op de implantaten, wat uw kaak ontlast. Pijnklachten verdwijnen dan binnen korte tijd. Voor het plaatsen van de implantaten werkt praktijk Lamp nauw samen met een implantoloog binnen de Oisterwijkkliniek Tandheelkunde.

Partiële prothese

Het is heel goed mogelijk dat slechts een gedeelte van uw gebitprothese aan vervanging toe is. In dat geval kan een partiële prothese u zeker uitkomst bieden. U behoudt dus uw eigen natuurlijke gebit, waarop een partiële gebitsprothese een prima aanvulling vormt.

Repareren of rebasen

U wordt ouder, net als uw gebitsprothese. Dan ligt het voor de hand dat uw prothese na verloop van tijd een nieuwe pasvorm mag krijgen. Dit zogenaamde rebasen nemen we als praktijk Lamp graag voor onze rekening. En heeft uw prothese een beschadiging? Dan is een reparatie zo gedaan. In veruit de meeste gevallen doen we dit zelfs binnen twee uur! Een reparatie wordt volledig vergoed door uw zorgverzekeraar.

Wilt u meer informatie over wat praktijk Lamp voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen het u graag!