Vergoedingen

De meeste behandelingen door een tandprotheticus kunt u geheel of deels laten vergoeden. In welke mate, verschilt per zorgverzekeraar en hoe u daar verzekerd bent. Uiteraard speelt ook uw aanvullende verzekering een rol. Wilt u snel een blik werpen op de voorwaarden binnen uw zorgverzekering? Kijk dan in ons overzicht van zorgverzekeraars.

Een tandprotheticus werkt in de eerstelijnsgezondheidszorg. Praktijk Lamp heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars. Dit betekent dat wij uw nota direct bij hen indienen, waarna u van uw verzekeraar het overzicht ontvangt.

Voor een volledig overzicht van de prijzen klikt u hier.
Prijzen gelden tot 31-12-2015, prijswijzigingen voorbehouden.

Volledige prothese

Krijgt u een volledig nieuw kunstgebit, dan geldt een vergoeding van 75% vanuit uw basisverzekering. De overige 25% kunt u mogelijk laten vergoeden via een aanvullende verzekering.

Prothese op implantaten

Voor een prothese op implantaten geldt nu nog een eigen bijdrage van 250 euro, die u mogelijk kunt laten vergoeden vanuit een aanvullende verzekering. Het overige deel van de behandeling vergoedt uw zorgverzekeraar, nadat die eerst uw situatie heeft beoordeeld en vervolgens heeft ingestemd met de behandeling. Praktijk Lamp vertelt u hier graag meer over.

Deelprothese

Voor een gedeeltelijke gebitsprothese geldt geen vergoeding vanuit uw basisverzekering. Tandprothetische praktijk Lamp dient uw nota in bij uw zorgverzekeraar, die vervolgens bekijkt op welke vergoeding u mogelijk recht heeft vanuit een aanvullende verzekering.

Repareren of rebasen

Voor het repareren of rebasen van uw gebitsprothese geldt een volledige vergoeding vanuit de basisverzekering bij uw zorgverzekeraar.

Praktijk Lamp doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u over uw behandeling tevreden bent én blijft. Daarom geldt voor een volledige prothese een garantie van een jaar.