Wat doet praktijk Lamp?

Praktijk Lamp vervaardigt, repareert en vervangt gebitsprotheses. Dat doen we vanuit de Oisterwijkkliniek Tandheelkunde, die we delen met andere specialisten. We werken er nauw samen met onder anderen implantologen, mondhygiënisten en parodontologen. Dat betekent dat we alle kennis onder één dak hebben. Dat werkt voor ons, maar vooral voor u wel zo prettig.

Plezier van uw gebitsprothese

Voelt uw gebitsprothese niet prettig aan? Of ervaart u pijn van uw kunstgebit? Dan helpt praktijk Lamp u graag van deze klachten af. Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres wanneer u voor het eerst toe bent aan een prothese. We vernieuwen uw gebitsprothese , als oplossing waar u weer jaren plezier van heeft. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor prothesen in combinatie met implantaten (klikgebit). We zien dit zelfs als onze specialiteit, net als het aanmeten, vervaardigen en plaatsen van een overkappingsprothese.

De beste oplossing

Bij tandprothetische praktijk Lamp start elk traject met een kennismakingsgesprek. Zo komen we samen met u tot de beste oplossing. Pas daarna gaan we in onze praktijk in Oisterwijk met uw kunstgebit aan de slag. Hoewel elke prothese afhangt van uw wensen, kunt u voor behandelingen door praktijk Lamp uitgaan van het volgende traject:

  • ​Kennismakings- en intake gesprek
  • Eerste afdruk van zowel uw onderkaak als uw bovenkaak
  • ​De definitieve afdruk van uw gebit, als basis voor uw prothese
  • ​Beetregistratie en nieuwe tanden uitzoeken
  • ​Prothese passen in was, waarbij u nog veranderingen kunt laten aanbrengen
  • ​Plaatsen van uw prothese
  • ​Nacontrole en eventueel verhelpen van drukplekken

Na het plaatsen van de gebitsprothese voert praktijk Lamp een jaarlijkse ‘nazorg’ controle uit. Dit wordt gedaan door de specialisten binnen de Oisterwijkkliniek Tandheelkunde.